Hoppa till innehåll

Villkor

På denna sida hittar du personuppgifts, villkor och integritetspolicy för bästbillån.com (https://xn--bstbilln-0zaq.com). Vi beskriver hur din data hanteras och vilka rättigheter du har.

I villkoren så kommer bästbillån.com även benämnas som ”vår hemsida”, ”hemsidan”, ”oss” och ”tjänsten”.


Cookies

Via Google Analytics så samlar vi in anonymiserad information om våra besökare. Syftet är att förstå hur besökaren använder hemsidan och utifrån detta kunna förbättra tjänsten framöver. Vi samlar dock inte in några personuppgifter och därför är du som besökare alltid anonym när du använder vår hemsida.


Användarvillkor

Genom att använda vår hemsida så godkänner du våra användarvillkor automatiskt, skulle du inte göra det ber vi dig att omgående lämna hemsidan.

Syftet med hemsidan är att hjälpa dig att välja ett bättre billån till ditt nästa bilköp. Vilket görs genom att presentera alternativ, topplistor och guider kring villkor och omdömen. Vissa av alternativen kan vi ha ett affiliate-samarbete med som innebär att vi får provision när ett lån tecknas. Detta påverkar däremot inte vår åsikt om alternativet och därmed ska vi ses som oberoende och vi strävar alltid att presentera flera olika alternativ till dig som besökare.

Vi vill även påpeka att vi inte själva utfärdar några lån utan är endast en informationsguide med olika alternativ. Användandet av vår hemsida är kostnadsfritt och vi tjänar endast pengar på provision från långivare och låneförmedlare.


Friskrivning

Hemsidan uppdateras dagligen med ny information om långivare och guiderna utvärderas kontinuerligt. Anledningen är att vi vill presentera så korrekt och ny information som möjligt till dig som besökare. Men det kan vara så att företagen som visas på hemsidan har hunnit uppdatera sida villkor innan vi har hunnit se det. Därför friskriver vi oss från allt ansvar kring villkor och priser som visas på hemsidan, det är alltid villkoren på långivaren eller låneförmedlarens hemsida som gäller.


Kontakta oss angående villkor

Har du några frågor om våra villkor eller dina personuppgifter så får du gärna kontakta oss på bästbillån.com och höra mera om detta. Det är enklast att kontakta oss genom att skicka ett mejl till: info@bästbillån.com.