Hoppa till innehåll

Om oss


Bästbillån.com startades med visionen om att hjälpa konsumenter hitta rätt billån på marknaden. De flesta tar ett lån när de köper en ny bil men hamnar sällan med ett förmånligt lån. Sedan lanseringen för ett halvår sedan har vi redan hjälpt flera tusentals besökare att hitta ett bättre lån till bilköpet.


Vår vision

Visionen som föddes med sidan var att hjälpa sökande hitta rätt och undvika dyra lån. Så efter det började vi tänka på hur vi ska uppnå detta?

Det vi kom fram till var att vi ska ha uppdaterat och informativt innehåll som täcker hela ämnet billån. Med fokuset att alla ska hitta alternativet som passar deras behov. Därför arbetar vi dagligen med att skapa nya artiklar och sidor för att svara på alla frågor bilköpare kan ställa sig själva.

  • Oberoende och informativa recensioner av långivare
  • Enkla och uppdaterade guider kring olika billån
  • Jämförelser och topplistor som hjälper dig hitta rätt
  • Att du ska undvika dyra lån

Teamet

Rebecka Svensson

Rebecka Svensson

Grundare och skribent

Rebecka grundade Bästbillån 2021 och har sedan dess skrivit innehåll och guider med vision att bli den ledande jämförelsetjänsten inom billån.

Läs mer om Rebecka

Vår resa

2021 – bästbillån.com grundas och de första undersidorna samt vår startsida skapas. Artiklar skrivs och vi börjar vår resa mot visionen om att bli den främsta sidan inom billån.

2022 – Vi har nu undersidor och artiklar som uppdateras dagligen och hjälper tusentals människor varje månad att jämföra olika billån. Nu börjar vi även att recensera individuella långivare djupgående.

2023 – I början av 2023 har vi publicerat en hel del nytt innehåll och har som mål att under året recensera alla långivare inom billån som finns. Självklart fortsätter vi med att granska och uppdatera innehållet dagligen.

2024 – Vi har blivit den största hemsidan inom billån för den svenska marknaden. Något vi är mycket stolta över och jobbar för att fortsätta vara även i framtiden.


Företaget bakom hemsidan

Bästbillån.com ägs av Leadwhale AB som är driver ett flertal ekonomisajter i Sverige.

Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor!

Leadwhale AB
559450-2675
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

E-postadress: info@bästbillån.com