Hoppa till innehåll

Axo Finans billån

Axo Finans är en stor låneförmedlare med verksamhet i flera nordiska länder. I Sverige jämför de 36 långivare och tar fram erbjudandena med bästa villkoren åt dig, helt kostnadsfritt.

Billån hos Axo Finans

Axo Finans har inga traditionella billån med säkerhet men du kan ta ett vanligt privatlån det vill säga utan säkerhet för att finansiera bilen. Fördelen med att ansöka om ett billån via Axo Finans är att det är en låneförmedlare med hela 36 långivare och många av dessa ger ut större lån. Därmed kan du få flera låneerbjudanden helt kostnadsfritt och låta Axo sköta jobbet åt dig.

Villkor

I listan nedan har vi sammanfattat villkoren

  • Lånebelopp – 5.000 – 600.000 kr
  • Löptid – 1-20 år
  • Ränta – 3.95 – 29.00 %

 

Krav för att låna

Kraven för att låna via Axo Finans är de minsta kraven som en ansluten långivare ställer på dig som låntagare. Med det sagt så är kraven för ett billån på en större summa betydligt större och det krävs generellt sett en stabil och bra inkomst.

För att öka chansen till att bli beviljad kan du alltid ansöka med en medsökande. En medsökande delar på risken med dig och du blir därmed nästan alltid beviljad ett lån med en medsökande.

  • Minst 18 år gammal
  • Över 110.400 kr

 

Omdömen

Axo Finans har ett snittomdöme på Trustpilot på 4,1/5 baserat på över 2850 omdömen. Det är ett högt omdöme som visar att nästan alla kunder bli nöjda. Däremot har många andra låneförmedlare som Lendo och Sambla högre omdömen över 4,5/5.

Nackdelarna som lyfts fram är att de kan vara spammiga med mejlutskick hos vissa kunder. Däremot kan man enkelt ta bort sig själv från deras mejllista genom att klicka på en knapp i slutet av mejlet. Fördelarna som lyfts fram är att en ansökan går snabbt och smidigt samt att det finns personlig hjälp att få med processen.

Vanliga frågor

Hur många banker har Axo Finans?

Just nu har Axo Finans 36 anslutna långivare och några exempel är Coop Bank, Re:member Bank, Collector och Resurs Bank.

Är Axo Finans en bra låneförmedlare?

Ja, Axo Finans har många fördelar och kan enligt oss betraktas som en bra låneförmedlare. De har till exempel höga kundomdömen på 4,1/5, 36 anslutna långivare och en snabb och smidig ansökningsprocess.

Hur mycket kan du låna via Axo Finans?

Du kan låna mellan 5.000 - 600.000 kr genom Axo Finans beroende på hur bra din kreditvärdighet är.

Bild från ansökan:
Axo Finans skärmdump ansökan

Fördelar:

  • 36 st långivare
  • Snabb ansökan
  • Endast en UC
Kreditutrymme: 5.000 - 600 000 kr
Löptid: 3.95 - 29.00 %
Kreditränta: 1 - 20 år
Effektiv ränta: 3.99 - 33.32 %
Krav på ålder: 18 år
Inkomstkrav: -
Uppläggningsavgift: 0 - 895 kr
Direktutbetalning: Nej

Rebecka Svensson
Rebecka Svensson

Rebecka skriver alla sidor och granskar informationen på sidan dagligen samt är innehållsansvarig. Sedan tidigare har hon jobbat som låneförmedlare och har ett stort intresse för privatekonomi.

Läs mer om Rebecka

Posted on 2024-04-17